Whisky og ost – en perfekt kombinasjon 13/3-2025
Torsdag 13 mars oppstart kl.17.00
Vi har nå gleden av å presentere et nytt kurs med nye kombinasjoner og nye smaker innen både ost og whisky. Ost og whisky er en herlig pairing og vil gi deg nye smaksopplevelser og nyanser.
OM KURSHOLDERE:
Siri Winther Siri Helen Winther, som er gründer og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter, og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.
Mario Miron Mario Miron er utdannet brennevinsspesialist med over ti års erfaring i whiskyens verden, fra bartender i flere land til brandambassadør for en av verdens mest kjente og solgte skotsk single malt whiskyprodusenter: William Grant & Sons. Hans lidenskap for «livets vann» har gitt ham mange priser, blant annet en pris under Oslo Whisky Festival 2021, som utmerker ham som en av Norges fremste og mest dedikerte innen whisky.
Du vil lære mer om ost og whisky og ikke minst om hvorfor dette er så perfekt sammen. Vi smaker fem oster og fem whiskyer.
Kurset har en varighet på 1,5-2 timer .
Torsdag 13 mars oppstart kl.17.00
Vi har nå gleden av å presentere et nytt kurs med nye kombinasjoner og nye smaker innen både ost og whisky. Ost og whisky er en herlig pairing og vil gi deg nye smaksopplevelser og nyanser.
OM KURSHOLDERE:
Siri Winther Siri Helen Winther, som er gründer og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter, og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.
Mario Miron Mario Miron er utdannet brennevinsspesialist med over ti års erfaring i whiskyens verden, fra bartender i flere land til brandambassadør for en av verdens mest kjente og solgte skotsk single malt whiskyprodusenter: William Grant & Sons. Hans lidenskap for «livets vann» har gitt ham mange priser, blant annet en pris under Oslo Whisky Festival 2021, som utmerker ham som en av Norges fremste og mest dedikerte innen whisky.
Du vil lære mer om ost og whisky og ikke minst om hvorfor dette er så perfekt sammen. Vi smaker fem oster og fem whiskyer.
Kurset har en varighet på 1,5-2 timer .
Torsdag 13 mars oppstart kl.17.00
Vi har nå gleden av å presentere et nytt kurs med nye kombinasjoner og nye smaker innen både ost og whisky. Ost og whisky er en herlig pairing og vil gi deg nye smaksopplevelser og nyanser.
OM KURSHOLDERE:
Siri Winther Siri Helen Winther, som er gründer og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter, og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.
Mario Miron Mario Miron er utdannet brennevinsspesialist med over ti års erfaring i whiskyens verden, fra bartender i flere land til brandambassadør for en av verdens mest kjente og solgte skotsk single malt whiskyprodusenter: William Grant & Sons. Hans lidenskap for «livets vann» har gitt ham mange priser, blant annet en pris under Oslo Whisky Festival 2021, som utmerker ham som en av Norges fremste og mest dedikerte innen whisky.
Du vil lære mer om ost og whisky og ikke minst om hvorfor dette er så perfekt sammen. Vi smaker fem oster og fem whiskyer.
Kurset har en varighet på 1,5-2 timer .