











Lær om ost, lag ost og spis ost på forespørsel
Lag din egen Snøball Mozzarella
Et kurs for ALLE.
Dere kan også booke oss privat for firma arrangementer og team building hos oss.
En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.
Varighet : 1,5 - 2 timer
Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.
Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.
Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.
Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.
Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.
Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo eller AKER BRYGGE , Grundingen 3 , 0250 Oslo
Lag din egen Snøball Mozzarella
Et kurs for ALLE.
Dere kan også booke oss privat for firma arrangementer og team building hos oss.
En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.
Varighet : 1,5 - 2 timer
Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.
Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.
Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.
Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.
Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.
Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo eller AKER BRYGGE , Grundingen 3 , 0250 Oslo
Lag din egen Snøball Mozzarella
Et kurs for ALLE.
Dere kan også booke oss privat for firma arrangementer og team building hos oss.
En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.
Varighet : 1,5 - 2 timer
Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.
Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.
Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.
Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.
Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.
Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo eller AKER BRYGGE , Grundingen 3 , 0250 Oslo
Sted : Winther Artisan Food & restaurant enten Frogner Parken eller Aker Brygge
Tid: Vi avtaler tidspunkt
Kjøpte billetter refunderes ikke .

★★★★★
“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”
Sam F.