Lær om ost, lag ost og spis ost 26/2-2025

Sale Price:990,00 kr Original Price:1 499,00 kr
salg

Onsdag 26.februar oppstart kl. 17.00.

Et kurs for ALLE.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.

Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo

Antall:
Legg til i handlevogn

Onsdag 26.februar oppstart kl. 17.00.

Et kurs for ALLE.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.

Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo

Onsdag 26.februar oppstart kl. 17.00.

Et kurs for ALLE.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.

Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo

 

Sted : Winther Artisan Food & restaurant

Tid: 17.00–19.00

Aldersgrense 18 år

Kjøpte billetter refunderes ikke .

Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo

 
 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.