Ost & Vinsmaking på forespørsel

1 190,00 kr

Ost og vinsmaking på forespørsel

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther eller en annen av våre verter/ vertinner . Prisen for kurset er for minimum 10 gjester.

Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt samt dommer i Norges beste drikke. Hun er også utdannet sommelier.

Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.

Vi gjennomfører kursene med minimum 10 deltagere . Perfekt for vennepar, bedrifter, utdrikningslag eller team building.

Du får :

Smaking av 5 ulike viner og 6 ulike norske oster. Vi endrer alltid på våre kombinasjoner til de ulike smakingene.

Vinene er nøye utvalgt for å matche ostene.

Prøv oster fra hele Norge, og smak egenprodusert ost fra Winthers ysteri.


Varighet: ca 2 timer
Aldersgrense: 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant
Grundingen 3 , 0250 Oslo

Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

Antall:
Legg til i handlevogn

Ost og vinsmaking på forespørsel

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther eller en annen av våre verter/ vertinner . Prisen for kurset er for minimum 10 gjester.

Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt samt dommer i Norges beste drikke. Hun er også utdannet sommelier.

Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.

Vi gjennomfører kursene med minimum 10 deltagere . Perfekt for vennepar, bedrifter, utdrikningslag eller team building.

Du får :

Smaking av 5 ulike viner og 6 ulike norske oster. Vi endrer alltid på våre kombinasjoner til de ulike smakingene.

Vinene er nøye utvalgt for å matche ostene.

Prøv oster fra hele Norge, og smak egenprodusert ost fra Winthers ysteri.


Varighet: ca 2 timer
Aldersgrense: 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant
Grundingen 3 , 0250 Oslo

Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

Ost og vinsmaking på forespørsel

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther eller en annen av våre verter/ vertinner . Prisen for kurset er for minimum 10 gjester.

Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt samt dommer i Norges beste drikke. Hun er også utdannet sommelier.

Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.

Vi gjennomfører kursene med minimum 10 deltagere . Perfekt for vennepar, bedrifter, utdrikningslag eller team building.

Du får :

Smaking av 5 ulike viner og 6 ulike norske oster. Vi endrer alltid på våre kombinasjoner til de ulike smakingene.

Vinene er nøye utvalgt for å matche ostene.

Prøv oster fra hele Norge, og smak egenprodusert ost fra Winthers ysteri.


Varighet: ca 2 timer
Aldersgrense: 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant
Grundingen 3 , 0250 Oslo

Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

 

Sted : Winther Artisan Food & restaurant

Tid: 17.00–19.00

Aldersgrense 18 år

Kjøpte billetter refunderes ikke .

Grundingen 3 , 0250 Oslo

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherakerbrygge.no

 
 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.