Pastakurs 16/6- 2025
Mandag 16.juni kl.17.00
Lær å lage pasta
Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språkekspert, og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.
Du får :
Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
Inkludert en pastarett fra restauranten og 1 glass utvalgt vin fra Italia eller 2 alkoholfri drikke. Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers egne ysteri. Dere får også med dere pastaen dere lager selv hjem. Fyllet i vår pasta tilpasses sesongene.
Vi avslutter kurset med at dere får servert vår spesial lagede lasagne fra vår kjøkkensjef Enrico Olivetto. Vi endrer vår lasagne etter sesongen.
Mandag 16.juni kl.17.00
Lær å lage pasta
Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språkekspert, og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.
Du får :
Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
Inkludert en pastarett fra restauranten og 1 glass utvalgt vin fra Italia eller 2 alkoholfri drikke. Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers egne ysteri. Dere får også med dere pastaen dere lager selv hjem. Fyllet i vår pasta tilpasses sesongene.
Vi avslutter kurset med at dere får servert vår spesial lagede lasagne fra vår kjøkkensjef Enrico Olivetto. Vi endrer vår lasagne etter sesongen.
Mandag 16.juni kl.17.00
Lær å lage pasta
Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språkekspert, og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.
Du får :
Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
Inkludert en pastarett fra restauranten og 1 glass utvalgt vin fra Italia eller 2 alkoholfri drikke. Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers egne ysteri. Dere får også med dere pastaen dere lager selv hjem. Fyllet i vår pasta tilpasses sesongene.
Vi avslutter kurset med at dere får servert vår spesial lagede lasagne fra vår kjøkkensjef Enrico Olivetto. Vi endrer vår lasagne etter sesongen.
Sted : Winther Aker Brygge, Grundingen 3 , 0250 Oslo
Tid: Mandag 26. august kl. 17.00-19.30
Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.
Kontakt oss om forespørsel om dager, vi kan også være fleksible på oppstartstiden.
Booking@wintherakerbrygge.no
Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherakerbrygge.no.
Når du bestiller står det på alle bestillinger, hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️
★★★★★
“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”
Sam F.