Lær å lage Napolitansk pizza 9/3-2025

1 490,00 kr

Søndag 9 mars kl.15.00

Vil du lære av en av de beste - Winther restaurantene kom med på listen over VERDENS beste pizza steder i 2024 . Dette er en kåring hvor det kun er topp 100 i verden . Vi var eneste i Norge og en 3 i hele Norden .

Winther Frognerparken arrangerer et fantastisk matkurs hvor dere kan lære å lage napolitansk pizza.

Og det beste av alt? Vi bruker dagsferske oster fra eget ysteri.

Pizzaen dere lager på kurset, er etter oppskrift fra Napoli og napolitansk pizzastil, dere vil også få oppskriften med dere hjem. En slik pizza skal ha en deilig og luftig skorpe som er myk med en lett krisp og en tynn bunn. Tenk deg å kunne lage din egen autentiske, smakfulle pizza fra bunnen av!

De lærde strides om når den første pizzaen ble servert i verden, og noen hevder 1889 er året og pizzaen er av typen Margherita. Oppskriften på den originale Margherita stammer fra Napoli, og legenden sier at den ble oppfunnet nettopp i året 1889 av en pizzaoilo ved navn Raffaele Esposito for å hedre dronning Margherita. Pizza Margherita gjenspeiler det italienske flagget med San Marzano-tomatsaus, mozzarella og basilikum. 

Hvis du er en pizzakjenner, og skal teste kvaliteten på pizza på en restaurant, er det nettopp Margherita du bestiller. Da får du frem identiteten av deigen, kvaliteten på sausen og osten.

På kurset vårt vil du kunne velge ulik topping og stil på din pizza. Dere vil lære dere hvordan lage en nydelig napolitansk pizza av vår egen leder for pizza Michele Volpicella og Siri Helen Winther.

Dette er en unik mulighet til å lære fra ekspertene og imponere dine venner og familie med dine nyervervede pizzafremstillingsferdigheter. De lærer dere å sette sammen ulike smakskombinasjoner og vil også dele våre vintips til ulike pizza. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Du får:

  • 1 glass utvalgt italiensk vin eller 1 alkoholfritt alternativ.

  • Din egen pizza som du lager selv

  • Oppskriften på Winther napolitansk pizza.

  • Våre vintips til ulike smakskombinasjoner av pizza.

  • Varighet 2,5 timer inkludert måltidet

Kursholdere:

Michele Volpicella

Ansvarlig for pizza på våre 3 ulike Winther restauranter. Han har vært med restaurant Winther siden oppstarten av Winther Aker Brygge i 2020. Utdannelse som pizzaoilo har han tatt på den anerkjente pizzaskolen utenfor Napoli. Michele kommer fra sør-Italia og byen Bari. Hans lidenskap er selvsagt pizza, men også det å dele hans kunnskap videre.

Siri Helen Winther

Siri Helen Winther, som er gründer og driver Winther Artisan Food & Restaurant og Winther Ysteri, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter, og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost. Winther arrangerer et fantastisk matkurs hvor dere kan lære å lage napolitansk pizza. Hun er utdannet sommelier.

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherfrognerparken.no med bilde av VIPPS betalingen.

Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

Antall:
Legg til i handlevogn

Søndag 9 mars kl.15.00

Vil du lære av en av de beste - Winther restaurantene kom med på listen over VERDENS beste pizza steder i 2024 . Dette er en kåring hvor det kun er topp 100 i verden . Vi var eneste i Norge og en 3 i hele Norden .

Winther Frognerparken arrangerer et fantastisk matkurs hvor dere kan lære å lage napolitansk pizza.

Og det beste av alt? Vi bruker dagsferske oster fra eget ysteri.

Pizzaen dere lager på kurset, er etter oppskrift fra Napoli og napolitansk pizzastil, dere vil også få oppskriften med dere hjem. En slik pizza skal ha en deilig og luftig skorpe som er myk med en lett krisp og en tynn bunn. Tenk deg å kunne lage din egen autentiske, smakfulle pizza fra bunnen av!

De lærde strides om når den første pizzaen ble servert i verden, og noen hevder 1889 er året og pizzaen er av typen Margherita. Oppskriften på den originale Margherita stammer fra Napoli, og legenden sier at den ble oppfunnet nettopp i året 1889 av en pizzaoilo ved navn Raffaele Esposito for å hedre dronning Margherita. Pizza Margherita gjenspeiler det italienske flagget med San Marzano-tomatsaus, mozzarella og basilikum. 

Hvis du er en pizzakjenner, og skal teste kvaliteten på pizza på en restaurant, er det nettopp Margherita du bestiller. Da får du frem identiteten av deigen, kvaliteten på sausen og osten.

På kurset vårt vil du kunne velge ulik topping og stil på din pizza. Dere vil lære dere hvordan lage en nydelig napolitansk pizza av vår egen leder for pizza Michele Volpicella og Siri Helen Winther.

Dette er en unik mulighet til å lære fra ekspertene og imponere dine venner og familie med dine nyervervede pizzafremstillingsferdigheter. De lærer dere å sette sammen ulike smakskombinasjoner og vil også dele våre vintips til ulike pizza. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Du får:

  • 1 glass utvalgt italiensk vin eller 1 alkoholfritt alternativ.

  • Din egen pizza som du lager selv

  • Oppskriften på Winther napolitansk pizza.

  • Våre vintips til ulike smakskombinasjoner av pizza.

  • Varighet 2,5 timer inkludert måltidet

Kursholdere:

Michele Volpicella

Ansvarlig for pizza på våre 3 ulike Winther restauranter. Han har vært med restaurant Winther siden oppstarten av Winther Aker Brygge i 2020. Utdannelse som pizzaoilo har han tatt på den anerkjente pizzaskolen utenfor Napoli. Michele kommer fra sør-Italia og byen Bari. Hans lidenskap er selvsagt pizza, men også det å dele hans kunnskap videre.

Siri Helen Winther

Siri Helen Winther, som er gründer og driver Winther Artisan Food & Restaurant og Winther Ysteri, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter, og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost. Winther arrangerer et fantastisk matkurs hvor dere kan lære å lage napolitansk pizza. Hun er utdannet sommelier.

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherfrognerparken.no med bilde av VIPPS betalingen.

Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

Søndag 9 mars kl.15.00

Vil du lære av en av de beste - Winther restaurantene kom med på listen over VERDENS beste pizza steder i 2024 . Dette er en kåring hvor det kun er topp 100 i verden . Vi var eneste i Norge og en 3 i hele Norden .

Winther Frognerparken arrangerer et fantastisk matkurs hvor dere kan lære å lage napolitansk pizza.

Og det beste av alt? Vi bruker dagsferske oster fra eget ysteri.

Pizzaen dere lager på kurset, er etter oppskrift fra Napoli og napolitansk pizzastil, dere vil også få oppskriften med dere hjem. En slik pizza skal ha en deilig og luftig skorpe som er myk med en lett krisp og en tynn bunn. Tenk deg å kunne lage din egen autentiske, smakfulle pizza fra bunnen av!

De lærde strides om når den første pizzaen ble servert i verden, og noen hevder 1889 er året og pizzaen er av typen Margherita. Oppskriften på den originale Margherita stammer fra Napoli, og legenden sier at den ble oppfunnet nettopp i året 1889 av en pizzaoilo ved navn Raffaele Esposito for å hedre dronning Margherita. Pizza Margherita gjenspeiler det italienske flagget med San Marzano-tomatsaus, mozzarella og basilikum. 

Hvis du er en pizzakjenner, og skal teste kvaliteten på pizza på en restaurant, er det nettopp Margherita du bestiller. Da får du frem identiteten av deigen, kvaliteten på sausen og osten.

På kurset vårt vil du kunne velge ulik topping og stil på din pizza. Dere vil lære dere hvordan lage en nydelig napolitansk pizza av vår egen leder for pizza Michele Volpicella og Siri Helen Winther.

Dette er en unik mulighet til å lære fra ekspertene og imponere dine venner og familie med dine nyervervede pizzafremstillingsferdigheter. De lærer dere å sette sammen ulike smakskombinasjoner og vil også dele våre vintips til ulike pizza. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Du får:

  • 1 glass utvalgt italiensk vin eller 1 alkoholfritt alternativ.

  • Din egen pizza som du lager selv

  • Oppskriften på Winther napolitansk pizza.

  • Våre vintips til ulike smakskombinasjoner av pizza.

  • Varighet 2,5 timer inkludert måltidet

Kursholdere:

Michele Volpicella

Ansvarlig for pizza på våre 3 ulike Winther restauranter. Han har vært med restaurant Winther siden oppstarten av Winther Aker Brygge i 2020. Utdannelse som pizzaoilo har han tatt på den anerkjente pizzaskolen utenfor Napoli. Michele kommer fra sør-Italia og byen Bari. Hans lidenskap er selvsagt pizza, men også det å dele hans kunnskap videre.

Siri Helen Winther

Siri Helen Winther, som er gründer og driver Winther Artisan Food & Restaurant og Winther Ysteri, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter, og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost. Winther arrangerer et fantastisk matkurs hvor dere kan lære å lage napolitansk pizza. Hun er utdannet sommelier.

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherfrognerparken.no med bilde av VIPPS betalingen.

Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️